Villager kosilice za travu

Villager kosilice za travu su proizvodi pouzdanog proizvođača koji garantuje kvalitet, preciznost i dugotrajnost svih svojih alata. Sa visokim nivoima performansi i lakoćom upravljanja, Villager kosačice će vam izuzetno olakšati košenje travnjaka u vašem dvorištu. Pogledajte ponudu i poručite online u samo dva koraka!

Za koje terene su Villager kosačice pogodne?

Kosilice za travu Villager su sinonim za pouzdan i efikasan alat za održavanje travnjaka i dvorišta. 

Sa svojom raznovrsnom ponudom, poput motorne, električne, akumulatorske, robot, traktorske, ručne i čeone kosilice za travu, Villager nudi izbor za profesionalnu upotrebu, kao i održavanje sopstvenog dvorišta. 

Ono što se posebno ističe kod kosilica Villager je njihova mogućnost prilagođavanja različitim terenima i uslovima košenja. Moguće je podešavanje visine košenja:

  • Motorne kosilice imaju od 3 do 9 nivoa podešavanja u rasponu od 20 do 102mm 
  • Aku kosilice imaju 6 nivoa u rasponu od 25 do 75 mm
  • Električne kosilice imaju 7 nivoa u rasponu od 20 do 85 mm

Uz ovu funkcionalnost i mogućnošću rotacije, Villager kosilice omogućavaju precizno košenje bez obzira na tip travnjaka ili terena. 

Osim toga, u našem asortimanu postoji i Villager samohodna kosilica, koja vam može dodatno olakšati manevrisanje i košenje većih površina. Bez obzira na veličinu ili zahtevnost vašeg travnjaka, Villager kosilice će zadovoljiti sve vaše potrebe i omogućiti vam da uživate u lepoti vašeg zelenog prostora.

Koje su tehničke prednosti kosilice za travu Villager?

Pored svoje lakoće upravljanja, takođe su i snage motora Villager kosačica impresivne, često premašujući 2,5 kW, sa maksimalnom snagom do 6.83 kW.

Akumulatorske i električne kosilice mogu imati motor bez četkica (indukcioni elektromotor), odnosno brushless motor – BL. Ovi motori su efikasniji u odnosu na standardne motore, a ujedno i lakši za održavanje.

Osim svoje snage, Villager kosačice se ističu kao funkcionalne mašine sa izuzetno  dugim vekom trajanja. Njihova izdržljivost i pouzdanost čine ih idealnim izborom za svakog vlasnika travnjaka. 

Takođe, kosačice Villager često imaju integrisane mulčere i sakupljače trave, što će vam svakako olakšati prikupljanje otpadaka.

Villager kosilica cena i online prodaja – pogledajte online ponudu!

Kod nas imate priliku da nabavite različite modele Villager kosačice po veoma povoljnim cenama, uz najbolji mogući odnos kvaliteta i cene

Nudimo izbor za svačiji džep – ukoliko preferirate modele kosilice Villager sa naprednim funkcijama, trebaće vam nešto više novca, ali uz to ćete dobiti i više mogućnosti i opcija.

Villager kosačice možete poručiti brzo i jednostavno u samo dva klika, a dostava se vrši na vašu kućnu adresu u najkraćem mogućem roku!