Stihl kosilice

Stihl kosilice su veoma efikasni uređaji kompanije Stihl, koja je jedna od vodećih kada je u pitanju proizvodnja alata i opreme širom sveta. Stihl kosačice u skladu sa principima rada kompanije odlikuje vrhunska tehnologija proizvodnje. Pogledajte bogatu ponudu uređaja za sređivanje travnjaka i odaberite model koji će odgovarati baš vašim potrebama!

Stihl kosačice visokih performansi

Kompanija Stihl posluje preko 90 godina i za to vreme je postala prepoznatljiva kao proizvođač opreme i alata na koje se tokom izrade primenjuju revolucionarna tehnologija i najinovativnije ideje.

Zbog svega toga smo odlučili da u našu ponudu uvrstimo alate brenda Stihl među kojima su i kosilice za travu, kako bi svojim kupcima obezbedili najbolje moguće uređaje za sređivanje travnjaka.

Odlična ponuda za kosilice Stihl brenda!

U Mixal online prodavnici možete pronaći Stihl kosilice na struju, Stihl aku kosilice, kao i motorne kosačice Stihl brenda.

Prilikom odabira Stihl kosilica obavezno obratite pažnja na tip modela i tehničke karakteristike kao što su visina i širina košenja, površina travnjaka i težina uređaja.

U zavisnosti od modela za koji se odlučite, Stihl kosačice će vam pružiti drugačije mogućnosti uređivanja travnjaka.

Stihl kosilice – cena i prodaja online

Ukoliko su vam potrebne električne, akumulatorske ili motorne Stihl kosačice, cene su savršeno usklađene sa mogućnostima modela i svim onim što konkretan uređaj može da pruži po pitanju uređenja travnjaka.

Kosilica Stihl brenda kao i svi ostali alati i oprema iz našeg asortimana se mogu nabaviti veoma jednostavno – online ili posetom našoj prodavnici u Gandijevoj 3, na Novom Beogradu. 

Bez obzira da li su vaš izbor Stihl benzinske kosilice, električne ili akumulatorski modeli na baterije, pripremili smo mašine vrhunskih performansi! Ako su vam potrebne Stihl kosačice, akcija na proizvode je kod nas česta, pa možete pronaći odabrane modele po još nižim cenama.

Odaberite Stihl motorne kosilice i druge modele povoljno!