Stihl kosilice

Stihl kosilice su veoma efikasni uređaji kompanije Stihl, koja je jedna od vodećih kada je u pitanju proizvodnja alata i opreme širom sveta. Stihl kosačice u skladu sa principima rada kompanije odlikuje vrhunska tehnologija proizvodnje. Pogledajte bogatu ponudu uređaja za sređivanje travnjaka i odaberite model koji će odgovarati baš vašim potrebama!

Stihl kosačice visokih performansi

Kompanija Stihl posluje preko 90 godina i za to vreme je postala prepoznatljiva kao proizvođač opreme i alata na koje se tokom izrade primenjuju revolucionarna tehnologija i najinovativnije ideje.

Zbog svega toga smo odlučili da u našu ponudu uvrstimo alate brenda Stihl među kojima su i kosilice za travu, kako bi svojim kupcima obezbedili najbolje moguće uređaje za sređivanje travnjaka.

U Mixal online prodavnici možete pronaći Stihl kosilice na struju, Stihl aku kosilice, kao i motorne kosačice Stihl brenda.

Prilikom odabira Stihl kosilica obavezno obratite pažnja na tip modela i tehničke karakteristike kao što su visina i širina košenja, površina travnjaka i težina uređaja.

U zavisnosti od modela za koji se odlučite, Stihl kosačice će vam pružiti drugačije mogućnosti uređivanja travnjaka.

Stihl kosilice – cena i prodaja online

Ukoliko su vam potrebne Stihl kosačice, cene su savršeno usklađene sa mogućnostima modela i svim onim što konkretan uređaj može da pruži po pitanju uređenja travnjaka.

Kosilica Stihl brenda kao i svi ostali alati i oprema iz našeg asortimana se mogu nabaviti veoma jednostavno – online ili posetom našoj prodavnici u Gandijevoj 3, na Novom Beogradu. 

Uporedite artikle (0)

Lista za poređenje: 0

Uporedi proizvode