Oleo-Mac kosilice

Oleo-Mac kosilice za travu su proizvodi renomiranog proizvođača koji se ponosi svojom posvećenošću kvalitetu, preciznosti i dugotrajnosti svih svojih alata. Sa vrhunskim performansama i jednostavnošću upravljanja, Oleo-Mac kosilice će vam znatno olakšati održavanje travnjaka u vašem dvorištu. Istražite našu široku ponudu i poručite online jednostavno i brzo!

Zašto izabrati Oleo-Mac kosilicu?

Kosilice Oleo-Mac su siguran izbor zbog svoje neprikosnovene pouzdanosti i efikasnosti u održavanju travnjaka i dvorišta. 

Karakteristike ovih alata su lakoća upravljanja, impresivna snaga motora električnih kosilica do 1600 W, a zapremina motora bensinskih kosilica ide do 196 cc (kubnih centimetara) , kao i dugi vek trajanja. 

Lako se prilagođavaju različitim terenima, a u našoj ponudi možete izbrati modele koji odgovaraju zahtevima vaših potreba košenja. U ponudi su motorne, električne, akumulatorske i benzinske kosilice za travu Oleo-Mac. 

Posebno su popularne Oleo-Mac samohodne kosilice koje dodatno olakšavaju manevrisanje i košenje većih površina. 

Briggs & Stratton kosilice ili OHV kosilice brenda Oleo Mac će vam omogućiti da brzo i efikasno završite košenje.

Dodatne funkcionalnosti Oleo-Mac kosačica

Oleo-Mac kosilice omogućavaju precizno košenje bez obzira na tip travnjaka ili terena, a ovom uspehu posebno doprinose dodatne funkcionalnosti određenih modela kosilica, kao što su:

  • Mogućnost podešavanja brzine kretanja same kosilice
  • Funkcije podešavanja visine košenja (električne kosačice imaju širinu košenja od 30 do 50 cm)
  • Mogućnost rotacije
  • Dodaci u vidu posuda za sakupljanje trave, što značajno olakšava proces prikupljanja otpadaka

Cena i online prodaja Oleo-Mac kosilica za travu

Kod nas možete pronaći različite modele Oleo-Mac kosilica sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Cene Oleo-Mac kosilica variraju u zavisnosti od opcija i funkcionalnosti, omogućavajući vam da pronađete idealan model za održavanje travnjaka.

Poručivanje Oleo-Mac kosilica je brzo i jednostavno, uz dostavu na vašu kućnu adresu u najkraćem mogućem roku!