Stiga kosilice za travu

Stiga kosilice za travu su proizvodi renomiranog proizvođača koji se ponosi kvalitetom, preciznošću i dugotrajnošću svojih alata. Sa visokim standardima performansi i jednostavnošću upotrebe, kosilice Stiga će značajno olakšati održavanje travnjaka u vašem dvorištu. Istražite ponudu i poručite online u samo nekoliko klikova!

Širok izbor Stiga kosilica – za profesionalnu i ličnu upotrebu

Bez obzira na to da li vam je potrebna jaka kosilica za profesionalnu upotrebu, ili modeli sa manje funkcionalnosti za održavanje dvorišta kuće ili vikendice, brend Stiga nudi sve što vam treba!

Nudimo motorne, električne, akumulatorske i ručne kosilice za travu, a u ponudi su i Stiga samohodne kosilice, koje dodatno olakšavaju manevrisanje i košenje većih površina.

Stiga kosilice često dolaze sa sakupljačima trave, što značajno olakšava proces prikupljanja pokošene trave. Bez obzira na veličinu ili zahtevnost vašeg travnjaka, Stiga kosilice će zadovoljiti sve vaše potrebe i omogućiti vam da uživate u lepoti vašeg travnjaka.

Zašto izabrati Stiga kosilice za travu?

Stiga kosilice predstavljaju sinonim za pouzdanost i efikasnost

Pored izuzetne lakoće upravljanja, Stiga kosačice takođe se ističu po impresivnoj snazi motora, često premašujući 3000 kW

Stiga kosilice poznate su i po izuzetno dugom veku trajanja. Njihova izdržljivost i pouzdanost čine ih idealnim izborom za svakog vlasnika travnjaka. 

Sa opcijama podešavanja visine košenja i mogućnošću rotacije, Stiga kosilice omogućavaju precizno košenje bez obzira na tip travnjaka ili terena. 

Pored toga, mogu posedovati multiclip sitem malčiranja trave, seckanja na sitne komade i tako i đubriti vaš travnjak, a postoji i mogućnost sakupljanja i bočnog izbacivanja trave.

Cena i online prodaja Stiga kosačica za travu

Izaberite željene modele Stiga kosilica za travu po veoma povoljnim cenama, uz istovremeno pružanje najboljeg odnosa između kvaliteta i cene

U zavisnosti od vaših potreba, možete odabrati Stiga kosilice sa različitim funkcijama i karakteristikama. Cena Stiga kosačica se formira u skladu sa opcijama koje poseduje, kao i jačinom motora.

Poručivanje Stiga kosačica je brzo i jednostavno, uz dostavu na vašu kućnu adresu u najkraćem mogućem roku!