Einhell kosilice za travu

Einhell kosilice za travu su proizvodi renomiranog brenda koji važi za jednog od najpouzdanijih proizvođača alata. Einhell kosilice za travu će vam pružiti pre svega lakoću u radu, a sa druge strane kvalitet i garantovanu dugotrajnost. Pogledajte ponudu Einhell kosilica i poručite online!

Zbog čega izabrati Einhell kosačice za travu?

Einhell je poznat po svojoj predanosti kvalitetu i inovacijama, težeći da pruži korisnicima pouzdanost i efikasnost u održavanju svojih zelenih površina. Ovaj brend je takođe prepoznat po tome što svoje proizvode usklađuje sa najvišim međunarodnim standardima kvaliteta, pružajući korisnicima sigurnost i pouzdanost u svakodnevnoj upotrebi.

Einhell kosačice za travu su izuzetno lake za upravljanje i ističu se po veoma snažnim motorima sa preko 2000 kW

Akumulatorske kosačice sa Power X-Change baterijama jedne su od najboljih aku kosilica i mogu da pokose i do 700m2 travnjaka.

Pored toga, Einhell kosačice za travu su i izuzetno pouzdane mašine s dugim vekom trajanja, što ih čini idealnim izborom za svakog vlasnika travnjaka.

Jedna od najpozitivnijih karakteristika Einhell kosačica jeste njihova sposobnost prilagođavanja različitim terenima i uslovima košenja. Sa funkcijama podešavanja visine košenja do 6 nivoa i mogućnošću rotacije, Einhell kosilice omogućavaju precizno košenje bez obzira na tip travnjaka ili terena.

Izbor raznih modela Einhell kosilica za travu

Mixal online asortiman proizvoda nudi raznovrsne kosilice Einhell koje pokrivaju različite načine pogona, uključujući:

  • Einhell električne kosačice
  • Einhell motorne kosačice
  • Einhell akumulatorske kosačice (baterijske)

Kosilice za travu Einhell često dolaze sa sakupljačima trave, što značajno olakšava proces prikupljanja ošišane trave.

Na našem sajtu možete pronaći i Einhell samohodne kosilice i modele sa dodatnim naprednim karakteristikama, što čini održavanje travnjaka praktičnijim i jednostavnijim zadatkom.

Cena i online prodaja Einhel kosilica za travu

Kod nas možete nabaviti različite modele kosilica za travu Einhell po izuzetno povoljnim cenama, uz istovremeno pružanje najboljeg odnosa između kvaliteta i cene. 

U zavisnosti od modela koji želite, odaberite modele Einhel kosilica sa odgovarajućim funkcijama. Cena Einhel kosilica se formira u skladu sa opcijama i funkcionalnostima, stoga u zavisnosti od potreba terena vašeg travnjaka, odaberite i odgovarajući model. 

Poručivanje kosilica za travu je brzo i jednostavno, uz dostavu na vašu kućnu adresu u najkraćem mogućem roku!