Makita šrafilice

Makita šrafilice veoma visokog kvaliteta nalaze se u Mixal asortimanu i dolaze od pouzdanog proizvođača alata iz Japana, koji veoma uspešno proizvodi pouzdanu opremu preko 100 godina. Šrafilice Makita iz naše ponude odlikuju visoka efikasnost u radu i povoljne cene. Istražite veliki broj modela i poručite jednostavno i lako – online!

Šrafilice Makita su pouzdan i praktičan alat

Uloga šrafilica kao alata odnosi se prvenstveno na odvrtanje i zavrtanje šrafova koje je potrebno obaviti veoma sigurno i kvalitetno. Oprema za šrafljenje brenda Makita pokazala se kao pouzdana, dugotrajna, sa veoma dobrim učinkom kada su u pitanju radni zadaci.

U Mixal online prodavnici možete pronaći Makita električne šrafilice ili aku šrafilice ovog renomiranog brenda.

Ono što je bitno pre kupovine ovog alata jeste upoznati se sa osnovnim karakteristikama modela kao što su vrsta i snaga napona, obrtni momenat, kapacitet akumulatora, broj obrtaja i mnogo drugih.

Kod nas možete pronaći ponudu modela različitih napona. Bilo da je u pitanju Makita šrafilica 12V, Makita šrafilica 18V ili neka sa drugačijom snagom, savetujemo da pogledate celokupnu ponudu i uporedite modele.

Nakon toga će odabir šrafilica Makita biti veoma jednostavan, a proces poručivanja još lakši. 

Makita šrafilice – cena i prodaja online

Ukoliko vam je potrebna kvalitetna Makita šrafilica, cene su izuzetno optimalne u odnosu na kvalitet i mogućnosti proizvoda. Pored visokih performansi, modele ovog renomiranog brenda odlikuju alati sa povoljnom cenom pristupačnom za svakoga. 

Pogledajte celokupnu ponudu i poručite online ili nas posetite u Gandijevoj 3, na Novom Beogradu!