Intex bazeni

Intex bazeni za decu i odrasle pogodni su za nadzemnu montažu u dvorištu ili bašti i savršen su izbor za osveženje tokom vrelih letnjih dana. Intex bazene koji se nalaze u našoj ponudi odlikuje visok kvalitet izrade i veoma stabilna konstrukcija. Odaberite Intex bazen dimenzija u skladu sa vašim potrebama i poručite online u nekoliko koraka. Dostavu vršimo širom Srbije u najkraćem mogućem roku!

Intex bazeni – dimenzije po meri svakog dvorišta ili bašte

Bazeni brenda Intex poznati su po svom kvalitetu izrade i sigurnosti koju pružaju kupačima. Dugotrajnost i istovremeno veoma pristupačna cena jesu razlozi zbog kojih se mnogi kupci odlučuju upravo za ovog pouzdanog proizvođača.

Intex bazeni za decu ili odrasle mogu se pronaći u našoj Mixal online prodavnici u raznim dimenzijama, tako da možete odabrati modele koji će se savršeno uklopiti u veličinu vašeg dvorišta ili bašte.

Bilo da vam je potreban Intex bazen 244×76 cm, Intex bazeni 457×122 cm ili neke druge dimenzije, bazen sa metalnom konstrukcijom okruglog ili pravougaonog oblika, možete pogledati našu široku ponudu i odabrati prema potrebama.

Bazen sa metalnim okvirom i pouzdanom konstrukcijom brenda Intex, idealan je izbor za vaše dvorište. Ukoliko želite da upotpunite zabavu u vodi, kod nas možete nabaviti i Intex dušek za vodu za kompletno uživanje.

Takođe možete pronaći dodatnu opremu za bazene kao što su Index pumpe i Index filter, koji će punjenje i čišćenje bazena učiniti veoma jednostavnim.

Intex bazeni Srbija – cena i prodaja online

Ukoliko su vam potrebni najpovoljniji Intex bazeni, prodaja se u Mixal shopu vrši na dva načina. Intex bazeni za dvorište i baštu montažnog tipa ili na naduvavanje, raznih dimenzija ili oblika možete nabaviti u Gandijevoj 3, na Novom Beogradu ili poručiti online u samo nekoliko koraka.

Cene Intex bazena su veoma povoljne u odnosu na kvalitet koji je zagarantovan, dok dostavu možete očekivati na kućnom pragu u najkraćem roku! Ukoliko imate bazen dvorište će postati centar letnje zabave za vas i vaše prijatelje. Zato ih nabavite na vreme!

Bilo da su u pitanju drugi proizvodi iz našeg asortimana ili Intex bazeni, Srbija je teritorija gde za svaki deo zemlje obavljamo efikasnu dostavu! 

Uporedite artikle (0)

Lista za poređenje: 0

Uporedi proizvode