Intex bazeni

Intex bazeni za decu i odrasle pogodni su za nadzemnu montažu u dvorištu ili bašti i savršen su izbor za osveženje tokom vrelih letnjih dana. Intex bazene koji se nalaze u našoj ponudi odlikuje visok kvalitet izrade i veoma stabilna konstrukcija. Odaberite Intex bazen dimenzija u skladu sa vašim potrebama i poručite online u nekoliko koraka. Dostavu vršimo širom Srbije u najkraćem mogućem roku!

Intex bazeni – dimenzije po meri svakog dvorišta ili bašte

Bazeni brenda Intex poznati su po svom kvalitetu izrade i sigurnosti koju pružaju kupačima. Dugotrajnost i istovremeno veoma pristupačna cena jesu razlozi zbog kojih se mnogi kupci odlučuju upravo za ovog pouzdanog proizvođača.

Intex bazeni za decu ili odrasle mogu se pronaći u našoj Mixal online prodavnici u raznim dimenzijama, tako da možete odabrati modele koji će se savršeno uklopiti u veličinu vašeg dvorišta ili bašte.

Bilo da vam je potreban Intex bazen 244×76 cm, Intex bazeni 457×122 cm ili neke druge dimenzije, bazen sa metalnom konstrukcijom okruglog ili pravougaonog oblika, možete pogledati našu široku ponudu i odabrati prema potrebama.

Bazen sa metalnim okvirom i pouzdanom konstrukcijom brenda Intex, idealan je izbor za vaše dvorište. Ukoliko želite da upotpunite zabavu u vodi, kod nas možete nabaviti i Intex dušek za vodu za kompletno uživanje.

Takođe možete pronaći dodatnu opremu za bazene kao što su Index pumpe i Index filter, koji će punjenje i čišćenje bazena učiniti veoma jednostavnim.

Intex bazeni Srbija – cena i prodaja online

Ukoliko su vam potrebni najpovoljniji Intex bazeni, prodaja se u Mixal shopu vrši na dva načina. Intex bazeni za dvorište i baštu montažnog tipa ili na naduvavanje, raznih dimenzija ili oblika možete nabaviti u Gandijevoj 3, na Novom Beogradu ili poručiti online u samo nekoliko koraka.

Cene Intex bazena su veoma povoljne u odnosu na kvalitet koji je zagarantovan, dok dostavu možete očekivati na kućnom pragu u najkraćem roku! Ukoliko imate bazen dvorište će postati centar letnje zabave za vas i vaše prijatelje. Pogledajte i ponudu kada su u pitanju bazeni za decu!

Bilo da su u pitanju drugi proizvodi iz našeg asortimana ili Intex bazeni, Srbija je teritorija gde za svaki deo zemlje obavljamo efikasnu dostavu! Ukoliko vam je potreban Intex dečiji bazen ili porodični bazen dvorište možete učiniti zabavnim mestom samo jednom kupovinom kod nas!